Referenties

123hout

123Hout.nl

Martijn Askes

Wij werken al geruime tijd samen met Stipt en het geeft ons het gevoel een externe collega te hebben die precies snapt hoe wij werken.

De dames zijn allen zeer professioneel en handelen ons telefoonverkeer precies zo af zoals we dat zelf ook zouden doen.

Klantgericht meedenken is hier vanzelfsprekend en dat maakt een wereld van verschil! Ons telefoonverkeer is meer dan in goede handen hier!

Bedankt voor de goede zorgen!

Hartelijke groet,

Martijn Askes

Bezoek website

Boelen Makelaardij

Ruth Austin

Stipt telefoonservice is professioneel, duidelijk en goed in communicatie.
Klanten hebben niet door wanneer je als bedrijf niet bereikbaar bent.
Daarnaast is de afhandeling erg fijn en ontvangen wij duidelijke terugbelnotities van Stipt.
De medewerkers zijn klantvriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar, kortom wij zouden Stipt zeker aanbevelen!

Bezoek website

C4 Software

Wido Bosch

Wij hebben eerdere ervaringen met een telefoonservice maar de ervaring met STIPT is ongeëvenaard. Gesprekken worden op waarde ingeschat. En voor onzin zoals verkooppraat worden wij niet gestoord. De overige gesprekken worden volgens instructie doorverbonden naar de persoon waar om wordt gevraagd. Relaties die ons bellen nemen gevoeglijk aan dat de medewerkers van STIPT interne collega’s zijn, en om eerlijk te zijn ervaren wij dat ook zo.

Bezoek website

Corneliszoon

Kars Jol

Wij hebben een bont pakket aan diensten en daardoor krijgen wij de meest uiteenlopende binnenkomende telefoongesprekken. Wij werken al jaren samen met Stipt om deze telefoontjes af te handelen en daarover zijn we heel tevreden. De medewerkers van Stipt weten van de meeste bellers de contactgegevens vast te leggen zodat wij deze gesprekken kunnen opvolgen. Ook als onze instructies een keer niet duidelijk zijn, vangen de Stipt-medewerkers dit goed op.

Bezoek website

De M Factor

Stipt is een mooi verlengstuk van ons bureau, in onze branche ben je nu eenmaal veel onderweg of aan het werk bij opdrachtgevers. De ervaren medewerkers van Stipt zijn vlot, accuraat en vragen door zodat de berichtgeving helder en compleet is zodat wij goed geïnformeerd kunnen terugbellen.

Bezoek website

Delft Spline Systems

Lex Lennings

Al weer sinds 1997 zijn wij tevreden klant van Stipt, voor het beantwoorden van de telefoon als er niemand op kantoor is. We ontvangen zeer uiteenlopende telefoontjes, in meerdere talen, en Stipt laat steeds exact weten hoe het telefoontje verlopen is. Inclusief details als “slecht verstaanbaar Engels” of “verkooppraat”, wat waardevolle achtergrond-informatie oplevert. Ga zo door! Lex Lennings.

Bezoek website

Dolphin Schoonmaakservice

Erwin Leber

Sinds 1 september 2002 maken wij gebruik van Stipt haar service en diensten. Een goede bereikbaarheid en een vriendelijke telefonische communicatie is wat wij erg belangrijk vinden. En dit hebben wij zeker gevonden bij Ella Blom en haar team. De samenwerking van 13 jaar zegt eigenlijk al genoeg !

Dames, veel succes voor nu en in de toekomst.

 

Bezoek website

Hansink & de Looper

Margreet Hansink

Vanaf de start van ons bureau (1997) werken we al samen met Stipt, telefoonservice.
Dit tot volle tevredenheid.
De medewerkers van Stipt zijn altijd zeer betrokken, leven zich goed in de klant in en zijn altijd bereid iets extra’s te doen.
Wij laten ons telefoonverkeer dan ook met een gerust hart over aan Stipt!

Bezoek website

Jan Huisman Makelaardij & hypotheken

Jan Huisman Makelaardij

Jan Huisman

Onze ervaringen met Stipt zijn goed, klanten worden vriendelijk te woord gestaan, de boodschap wordt duidelijk aan ons doorgegeven. De telefonistes zijn behulpzaam met het verstrekken van eerste benodigde informatie en verwijzen naar onze website. Wij hebben er gemak van, onze klanten krijgen altijd iemand aan de telefoon. Handig!

Met vriendelijke groet,
Jan Huisman Makelaardij o.z. & Hypotheken

Bezoek website

JRM Medical

Jasmijn van Diest

Stipt geeft ons de vrijheid om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. De dames zijn altijd vriendelijk naar onze klanten en zijn duidelijk naar ons met de boodschap van de klanten. Wij zijn uiterst tevreden met de service van Stipt.

Bezoek website

Juridisch Bureau Letselschade

Stefanie du Maine

Als juridisch kantoor voor letselschadeslachtoffers dienen we ten alle tijde goed bereikbaar te zijn voor onze cliënten. Toch is het voor onze office manager niet altijd mogelijk de telefoon te beantwoorden. Daarom is Stipt zo’n goede uitkomst! Onze cliënten krijgen nooit een onpersoonlijke voicemail maar worden vriendelijk te woord gestaan, en wij krijgen binnen een kwartier een mailtje zodat we direct op de hoogte zijn. Stipt levert een veel hogere kwaliteit dan onze vorige telefoondienst: de medewerkers maken zich er niet van af maar vragen door en denken zelf mee. Erg fijn!

Bezoek website

Kamsma Financieel Advies

Kamsma Financieel Advies

Muriel Palm-Kamsma

Ik ben zelfstandig gecertificeerd financieel planner en pensioenadviseur in Zuid-Limburg. Dit jaar uitgeroepen tot Gecertificeerd Financieel Planner van het Jaar 2015. Mijn klanten zijn ondernemers, accountants, belastingadviseurs en bedrijven. Sinds kort zijn we aangesloten bij Stipt en zijn erg tevreden over de professionele wijze waarop de dienstverlening plaatsvindt. Dank daarvoor.

Bezoek website

Quality Support BV

Godert van Walré de Bordes

Quality Support, specialist in het meten en verbeteren van de kwaliteit van klantcontacten, is al enige tijd klant bij STIPT. Aangezien wij wilden weten hoe het gesteld was met de kwaliteit van onze eigen telefonische bereikbaarheid, hebben wij zelf hiernaar een kort onderzoekje uitgevoerd. Dit hebben wij gedaan door middel van mystery calls, zoals wij dit ook bij onze klanten uitvoeren. Wij willen de resultaten hiervan graag delen:

  • Onze auditors hebben de 2 zakelijke telefoonnummers ieder 8 keer gebeld tijdens doorschakelmomenten naar STIPT en vervolgens een vraag gesteld.
  • Er wordt bijzonder snel opgenomen, gemiddeld binnen 4,4 seconden, de langste wachttijd bedroeg 8 seconden.
  • De gebruikte meldteksten zijn uniform en correct.
  • De dames klinken vriendelijk en vragen goed door.
  • Terugbelnotities worden adequaat gemaakt en goed doorgegeven.
  • Het is duidelijk dat de dames bekend zijn met onze diensten.
  • Ook voor wat betreft de afsluiting van het gesprek zijn zeer positieve opmerkingen gemaakt door onze auditors.

Daarom: de complimenten aan STIPT van een tevreden klant met verstand van zaken!

Bezoek website

Rebel & Meure Advocaten

Mr. M. Rebel

“Zo af en toe maken wij gebruik van Stipt, als onze secretaresse afwezig is.
Dit bevalt ons uitstekend.
Bellers merken niet dat ze niet onze eigen mensen aan de telefoon hebben.
Bellers worden goed te woord gestaan en binnen een uur hebben we een terugbelverzoek in onze mailbox.

Echt een aanrader dus.’

Bezoek website

Universal Media Service

prof. Dr. Nico Schraag, Nico Schraag Effectiviteitverbetering

Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit en de service van de dienstverleners van STIPT! Als dienstverlener en trainers werken we constant aan de effectiviteitverbetering van communicatie van managers en medewerkers, organisaties en bedrijven. Stipt! is een betrouwbare en goede partij die klantgericht en altijd pro-actief voor ons werkt!

Ik ben blij met Stipt!