Besteed uw telefoonbeantwoording uit aan STIPT antwoorddienst

Heeft u besloten om uw telefoonaanname uit te besteden aan STIPT dan kiest u voor een antwoorddienst die kwaliteit en persoonlijke afhandeling van uw telefoonverkeer voorop stelt.
Onze vaste telefonistes zijn gemotiveerd en werken vaak lang bij onze telefoonservice. Hierdoor zijn zij in staat om met kennis van zaken uw telefoonverkeer af te handelen. Zij kennen uw bedrijf door en door.

Onze telefoonbeantwoording diensten op een rij

Telefoonbeantwoording incidenteel

U bent meestal goed bereikbaar maar tijdens vakantie, ziekte, bedrijfsuitje is telefoonbeantwoording op afstand een mooie oplossing.
Hiervoor bieden wij onze dagservice.
Uw telefoonbeantwoording is dan gegarandeerd en wordt afgehandeld volgens uw instructies.

Telefoonaanname op basis van een abonnement

U heeft vaker dan 2 x per maand een antwoorddienst nodig? STIPT biedt u een professionele service voor telefoonaanname op basis van verschillende abonnementsvormen. Het voordeel van een abonnement is dat u de beschikking heeft over een vast telefoonnummer waar u naar door kunt schakelen wanneer u dat wilt.
U kunt de antwoorddienst inschakelen als u of uw medewerkers niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen. Denk hierbij aan: verkoopgesprek, lunchpauze, vakantie en/of zakenreis, vergadering, bespreking met uw medewerkers, korte pauzeā€¦
Daarnaast is het abonnement dat u kiest flexibel. U mag altijd switchen naar een kleiner of groter abonnement.