• header-algemeen-met-fade-stipt-telefoonservice.jpg

Referenties

online-marketingmachine

Online Marketingmachine - Marco Bouman

Ik werk al bijna een jaar met Stipt. Ik ben ontzettend tevreden over hun service. Sinds ik mijn bedrijf anders heb ingericht is onze telefoon niet altijd bemand. Ik schakel Stipt vooral in om de eerste telefoontjes van prospects en leads op te vangen. Ik krijg snel en uitgebreid de inhoud van deze gesprekken teruggekoppeld. De samenwerking loopt prima.

Bezoek website


Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade - Stefanie du Maine

Als juridisch kantoor voor letselschadeslachtoffers dienen we ten alle tijde goed bereikbaar te zijn voor onze cliënten. Toch is het voor onze office manager niet altijd mogelijk de telefoon te beantwoorden. Daarom is Stipt zo’n goede uitkomst! Onze cliënten krijgen nooit een onpersoonlijke voicemail maar worden vriendelijk te woord gestaan, en wij krijgen binnen een kwartier een mailtje zodat we direct op de hoogte zijn. Stipt levert een veel hogere kwaliteit dan onze vorige telefoondienst: de medewerkers maken zich er niet van af maar vragen door en denken zelf mee. Erg fijn!

Bezoek website


Altena Incasso

Altena Incasso B.V. - A. D. den Boef

Vanaf oktober 2014 maakt ons kantoor gebruik van de telefoonservice van Stipt. Wij zijn uitermate tevreden met de diensten van Stipt. Wij hebben als rechtskundig advies- en incassobureau te maken met een diversiteit aan bellers (cliënten, debiteuren, etc.). Het te woord staan van een (soms boze) debiteur, omdat die vindt dat hij onterecht op betaling wordt aangesproken of door financiële problemen gestrest is en niet kan betalen, vergt geduld en tact. Stipt heeft telefonistes die dat kunnen! De berichtgeving van Stipt over de binnengekomen telefoons is duidelijk en zeer compleet. Complimenten.

Bezoek website


Boelen Makelaardij

Boelen Makelaardij - Ruth Austin

Stipt telefoonservice is professioneel, duidelijk en goed in communicatie.
Klanten hebben niet door wanneer je als bedrijf niet bereikbaar bent. Daarnaast is de afhandeling erg fijn en ontvangen wij duidelijke terugbelnotities van Stipt. De medewerkers zijn klantvriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar, kortom wij zouden Stipt zeker aanbevelen!

Bezoek website


C4 Software

C4 Software - Wido Bosch

Wij hebben eerdere ervaringen met een telefoonservice maar de ervaring met STIPT is ongeëvenaard. Gesprekken worden op waarde ingeschat. En voor onzin zoals verkooppraat worden wij niet gestoord. De overige gesprekken worden volgens instructie doorverbonden naar de persoon waar om wordt gevraagd. Relaties die ons bellen nemen gevoeglijk aan dat de medewerkers van STIPT interne collega’s zijn, en om eerlijk te zijn ervaren wij dat ook zo.

Bezoek website


CornelisZoon

Corneliszoon - Kars Jol

Wij hebben een bont pakket aan diensten en daardoor krijgen wij de meest uiteenlopende binnenkomende telefoongesprekken. Wij werken al jaren samen met Stipt om deze telefoontjes af te handelen en daarover zijn we heel tevreden. De medewerkers van Stipt weten van de meeste bellers de contactgegevens vast te leggen zodat wij deze gesprekken kunnen opvolgen. Ook als onze instructies een keer niet duidelijk zijn, vangen de Stipt-medewerkers dit goed op.

Bezoek website


De M Factor

De M factor

Stipt is een mooi verlengstuk van ons bureau, in onze branche ben je nu eenmaal veel onderweg of aan het werk bij opdrachtgevers. De ervaren medewerkers van Stipt zijn vlot, accuraat en vragen door zodat de berichtgeving helder en compleet is zodat wij goed geïnformeerd kunnen terugbellen.

Bezoek website


DeskProto

Delft Spline Systems - Lex Lennings

Al weer sinds 1997 zijn wij tevreden klant van Stipt, voor het beantwoorden van de telefoon als er niemand op kantoor is. We ontvangen zeer uiteenlopende telefoontjes, in meerdere talen, en Stipt laat steeds exact weten hoe het telefoontje verlopen is. Inclusief details als “slecht verstaanbaar Engels” of “verkooppraat”, wat waardevolle achtergrond-informatie oplevert. Ga zo door! Lex Lennings.

Bezoek website


Westmark

Westmark BV - Jop Wispelweij

We are Westmark B.V (CableSafe), a small engineering firm. We manufacture most of our products ourselves and specialise in Cable Safety, Confined Space Safety and Dropped Object Prevention.

Our products are engineered and produced in the EU / North America guaranteeing reliability and quality. We are very much pleased with all the terrific work Stipt is doing for us in regards to phone services.

Keep up the good work!

Bezoek website


Villa Joep! - Yvonne Righard

Wij zijn zeer tevreden over de dames van Stipt. Ze werken zeer accuraat en geven kort en nauwgezet weer wat er gezegd is en wat er moet gebeuren. Zo kunnen we bij Villa Joep de berichten snel oppakken.

Bezoek website


Quality Support

Quality Support BV - Ron Gubbels

Quality Support, specialist in het meten en verbeteren van de kwaliteit van klantcontacten, is al enige tijd klant bij STIPT. Aangezien wij wilden weten hoe het gesteld was met de kwaliteit van onze eigen telefonische bereikbaarheid, hebben wij zelf hiernaar een kort onderzoekje uitgevoerd. Dit hebben wij gedaan door middel van mystery calls, zoals wij dit ook bij onze klanten uitvoeren. Wij willen de resultaten hiervan graag delen:

  • Onze auditors hebben de 2 zakelijke telefoonnummers ieder 8 keer gebeld tijdens doorschakelmomenten naar STIPT en vervolgens een vraag gesteld.
  • Er wordt bijzonder snel opgenomen, gemiddeld binnen 4,4 seconden, de langste wachttijd bedroeg 8 seconden.
  • De gebruikte meldteksten zijn uniform en correct.
  • De dames klinken vriendelijk en vragen goed door.
  • Terugbelnotities worden adequaat gemaakt en goed doorgegeven.
  • Het is duidelijk dat de dames bekend zijn met onze diensten.
  • Ook voor wat betreft de afsluiting van het gesprek zijn zeer positieve opmerkingen gemaakt door onze auditors.

Daarom: de complimenten aan STIPT van een tevreden klant met verstand van zaken!

Bezoek website


GNM Makelaardij

GNM Makelaardij - Marjan Groeneveld

Ik werk al zo lang met Stipt, dat ik in feite niet meer weet wanneer het begonnen is. Het contact is door een collega makelaar tot stand gekomen. Zij was zeer positief en dat heeft mij doen besluiten om de relatie aan te gaan. In eerste instantie enkel bij afwezigheid door vakanties e.d., echter al vrij snel groeide de frequentie van doorschakelen zo, dat Stipt mij adviseerde om een groter abonnement te nemen. Inmiddels al weer reeds vrij lang staat de centrale structueel doorgeschakeld naar Stipt. Dit geeft rust en structuur.

Als eenmansbedrijf, makelaar & taxateur in commercieel onroerend goed, is het zeer prettig dat alle telefoontjes in eerste lijn centraal terechtkomen. De medewerkster van Stipt kennen daardoor ook veel regelmatige bellers en hebben een uitstekend inschattingsvermogen met betrekking tot wat wel en niet dringend is. Zij nemen dan even met mij contact op. Tevens kijken zij, op eigen initiatief, voor de beller, even snel op mijn website om de eerste vragen te kunnen beantwoorden. Top! Het meedenken en zich naar buiten toe goed presenteren (bellers hebben het altijd over uw secretaresse), maakt dat ik bijzonder tevreden ben met dit bedrijf en medewerksters.

Bezoek website


Hansink & De Looper

Hansink & de Looper - Margreet Hansink

Vanaf de start van ons bureau (1997) werken we al samen met Stipt, telefoonservice. Dit tot volle tevredenheid. De medewerkers van Stipt zijn altijd zeer betrokken, leven zich goed in de klant in en zijn altijd bereid iets extra’s te doen. Wij laten ons telefoonverkeer dan ook met een gerust hart over aan Stipt!

Bezoek website


voogd-logo-2

Voogd Makelaardij

Wij werken inmiddels al jaren naar tevredenheid met STIPT Telefoonservice. Ze handelen onze telefoontjes keurig af met daarbij een goede omschrijving van wie er belt en waarom. Daarnaast weten ze goed onderscheid te maken tussen de urgente telefoontjes welke doorgeschakeld worden en de minder urgente telefoontjes welke wij later kunnen terugbellen.

Bezoek website


Jan Huisman Makelaardij & Hypotheken

Jan Huisman Makelaardij & Hypotheken

Onze ervaringen met Stipt zijn goed, klanten worden vriendelijk te woord gestaan, de boodschap wordt duidelijk aan ons doorgegeven. De telefonistes zijn behulpzaam met het verstrekken van eerste benodigde informatie en verwijzen naar onze website. Wij hebben er gemak van, onze klanten krijgen altijd iemand aan de telefoon. Handig!

Bezoek website


Of Course

Ofcourse - Edwin Haring

Wij gebruiken Stipt op momenten dat ons kantoor, tijdelijk, niet bereikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege familieopstandigheden, bedrijfsuitjes.

We hebben voor Stipt gekozen vanwege hun professionaliteit en flexibiliteit. Het is fijn om via STIPT bereikbaar te blijven voor onze cliënten. STIPT komt haar afspraken stipt na.

Bezoek website


Zelf ervaren hoe goed wij zijn?

probeer het GRATIS uit ▸
Scroll naar boven