• header-algemeen-met-fade-stipt-telefoonservice.jpg

Referenties

fleetcompass-referenties-stipt

Fleetcompass - Jan Swinkels

Fleetcompass werkt al meer dan 5 jaar samen met Stipt.

Onze klanten merken niet dat ze door een ander bedrijf te woord worden gestaan en daardoor zijn wij altijd bereikbaar.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Bezoek website


thekids-logo-referenties-stipt

The Kids - Rebecca van der Poel

Stipt geeft ons enorm veel vrijheid en "lucht". Waar we voorheen altijd druk waren met "wie neemt de telefoon op / we kunnen niet weg / moeten we iemand daarvoor aannemen?" Daar kan nu opeens alles! Gewoon ff doorschakelen. Heerlijk! Het is prettig dat je het niet vooraf hoeft te melden bij Stipt, je schakelt zelf door en loopt met een gerust hart de deur uit. De bellers hebben allemaal het gevoel dat ze een collega van ons aan de telefoon hebben, dus echt TOP!

De telefonistes van Stipt leven zich in in de bellers en denken mee als iemand bijvoorbeeld de weg niet kan vinden, kijken ze even mee op Google maps. Ze zijn aardig en geduldig door de telefoon. Ook het verslagje per gesprek is duidelijk en compleet.

Het enige nadeel is dat ik Stipt pas heb ontdekt na jarenlang mezelf in allerlei bochten gewrongen te hebben...;-)

Bezoek website


Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade - Stefanie du Maine

Als juridisch kantoor voor letselschadeslachtoffers dienen we ten alle tijde goed bereikbaar te zijn voor onze cliënten. Toch is het voor onze office manager niet altijd mogelijk de telefoon te beantwoorden. Daarom is Stipt zo’n goede uitkomst! Onze cliënten krijgen nooit een onpersoonlijke voicemail maar worden vriendelijk te woord gestaan, en wij krijgen binnen een kwartier een mailtje zodat we direct op de hoogte zijn. Stipt levert een veel hogere kwaliteit dan onze vorige telefoondienst: de medewerkers maken zich er niet van af maar vragen door en denken zelf mee. Erg fijn!

Bezoek website


Altena Incasso

Altena Incasso B.V. - A. D. den Boef

Vanaf oktober 2014 maakt ons kantoor gebruik van de telefoonservice van Stipt. Wij zijn uitermate tevreden met de diensten van Stipt. Wij hebben als rechtskundig advies- en incassobureau te maken met een diversiteit aan bellers (cliënten, debiteuren, etc.). Het te woord staan van een (soms boze) debiteur, omdat die vindt dat hij onterecht op betaling wordt aangesproken of door financiële problemen gestrest is en niet kan betalen, vergt geduld en tact. Stipt heeft telefonistes die dat kunnen! De berichtgeving van Stipt over de binnengekomen telefoons is duidelijk en zeer compleet. Complimenten.

Bezoek website


Boelen Makelaardij

Boelen Makelaardij - Ruth Austin

Stipt telefoonservice is professioneel, duidelijk en goed in communicatie.
Klanten hebben niet door wanneer je als bedrijf niet bereikbaar bent. Daarnaast is de afhandeling erg fijn en ontvangen wij duidelijke terugbelnotities van Stipt. De medewerkers zijn klantvriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar, kortom wij zouden Stipt zeker aanbevelen!

Bezoek website


C4 Software

C4 Software - Wido Bosch

Wij hebben eerdere ervaringen met een telefoonservice maar de ervaring met STIPT is ongeëvenaard. Gesprekken worden op waarde ingeschat. En voor onzin zoals verkooppraat worden wij niet gestoord. De overige gesprekken worden volgens instructie doorverbonden naar de persoon waar om wordt gevraagd. Relaties die ons bellen nemen gevoeglijk aan dat de medewerkers van STIPT interne collega’s zijn, en om eerlijk te zijn ervaren wij dat ook zo.

Bezoek website


CornelisZoon

Corneliszoon - Kars Jol

Wij hebben een bont pakket aan diensten en daardoor krijgen wij de meest uiteenlopende binnenkomende telefoongesprekken. Wij werken al jaren samen met Stipt om deze telefoontjes af te handelen en daarover zijn we heel tevreden. De medewerkers van Stipt weten van de meeste bellers de contactgegevens vast te leggen zodat wij deze gesprekken kunnen opvolgen. Ook als onze instructies een keer niet duidelijk zijn, vangen de Stipt-medewerkers dit goed op.

Bezoek website


De M Factor

De M factor

Stipt is een mooi verlengstuk van ons bureau, in onze branche ben je nu eenmaal veel onderweg of aan het werk bij opdrachtgevers. De ervaren medewerkers van Stipt zijn vlot, accuraat en vragen door zodat de berichtgeving helder en compleet is zodat wij goed geïnformeerd kunnen terugbellen.

Bezoek website


DeskProto

Delft Spline Systems - Lex Lennings

Al weer sinds 1997 zijn wij tevreden klant van Stipt, voor het beantwoorden van de telefoon als er niemand op kantoor is. We ontvangen zeer uiteenlopende telefoontjes, in meerdere talen, en Stipt laat steeds exact weten hoe het telefoontje verlopen is. Inclusief details als “slecht verstaanbaar Engels” of “verkooppraat”, wat waardevolle achtergrond-informatie oplevert. Ga zo door! Lex Lennings.

Bezoek website


Westmark

Westmark BV - Jop Wispelweij

We are Westmark B.V (CableSafe), a small engineering firm. We manufacture most of our products ourselves and specialise in Cable Safety, Confined Space Safety and Dropped Object Prevention.

Our products are engineered and produced in the EU / North America guaranteeing reliability and quality. We are very much pleased with all the terrific work Stipt is doing for us in regards to phone services.

Keep up the good work!

Bezoek website


mab-logo

Medisch Advies Bureau - Josine van der Tuijn

We werken al vele jaren samen met Stipt. Wanneer we even niet (goed) bereikbaar zijn, is Stipt degene die onze telefoon aanneemt en netjes de boodschap per direct aan ons overbrengt. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Stipt.

Bezoek website


grm-logo-referenties-stipt

GNM Makelaardij - Marjan Groeneveld

Al vanaf begin 2011 is mijn kantoor klant bij Stipt. Dit zegt toch wel iets. Van onze klanten komen positieve reacties. Het leuke daaraan is dat men niet in de gaten heeft dat degene die de telefoon beantwoord, niet bij GNM op kantoor zit. Men heeft het later vaak over mijn medewerkster.

Volle tevredenheid dus.

Bezoek website


logo-vier-l-stipt

VIER L - Chantal van der Poel

Als re-integratiebedrijf willen wij goed bereikbaar zijn voor onze opdrachtgevers en cliënten. Stipt helpt ons daarbij!

De ervaren medewerkers van Stipt zijn vriendelijk, accuraat en vragen goed door aan de telefoon waardoor de terugbelnotities altijd duidelijk zijn.

Hun netwerk is ook goed ingericht waardoor jezelf ook digitaal wijzigingen kunt doorgeven in bereikbaarheid per medewerker en de bijzonderheden.

Kortom wij zijn erg te spreken over de service en de samenwerking met Stipt.

Bezoek website


Villa Joep! - Yvonne Righard

Wij zijn zeer tevreden over de dames van Stipt. Ze werken zeer accuraat en geven kort en nauwgezet weer wat er gezegd is en wat er moet gebeuren. Zo kunnen we bij Villa Joep de berichten snel oppakken.

Bezoek website


GNM Makelaardij

GNM Makelaardij - Marjan Groeneveld

Ik werk al zo lang met Stipt, dat ik in feite niet meer weet wanneer het begonnen is. Het contact is door een collega makelaar tot stand gekomen. Zij was zeer positief en dat heeft mij doen besluiten om de relatie aan te gaan. In eerste instantie enkel bij afwezigheid door vakanties e.d., echter al vrij snel groeide de frequentie van doorschakelen zo, dat Stipt mij adviseerde om een groter abonnement te nemen. Inmiddels al weer reeds vrij lang staat de centrale structueel doorgeschakeld naar Stipt. Dit geeft rust en structuur.

Als eenmansbedrijf, makelaar & taxateur in commercieel onroerend goed, is het zeer prettig dat alle telefoontjes in eerste lijn centraal terechtkomen. De medewerkster van Stipt kennen daardoor ook veel regelmatige bellers en hebben een uitstekend inschattingsvermogen met betrekking tot wat wel en niet dringend is. Zij nemen dan even met mij contact op. Tevens kijken zij, op eigen initiatief, voor de beller, even snel op mijn website om de eerste vragen te kunnen beantwoorden. Top! Het meedenken en zich naar buiten toe goed presenteren (bellers hebben het altijd over uw secretaresse), maakt dat ik bijzonder tevreden ben met dit bedrijf en medewerksters.

Bezoek website


Hansink & De Looper

Hansink & de Looper - Margreet Hansink

Vanaf de start van ons bureau (1997) werken we al samen met Stipt, telefoonservice. Dit tot volle tevredenheid. De medewerkers van Stipt zijn altijd zeer betrokken, leven zich goed in de klant in en zijn altijd bereid iets extra’s te doen. Wij laten ons telefoonverkeer dan ook met een gerust hart over aan Stipt!

Bezoek website


voogd-logo-2

Voogd Makelaardij

Wij werken inmiddels al jaren naar tevredenheid met STIPT Telefoonservice. Ze handelen onze telefoontjes keurig af met daarbij een goede omschrijving van wie er belt en waarom. Daarnaast weten ze goed onderscheid te maken tussen de urgente telefoontjes welke doorgeschakeld worden en de minder urgente telefoontjes welke wij later kunnen terugbellen.

Bezoek website


Jan Huisman Makelaardij & Hypotheken

Jan Huisman Makelaardij & Hypotheken

Onze ervaringen met Stipt zijn goed, klanten worden vriendelijk te woord gestaan, de boodschap wordt duidelijk aan ons doorgegeven. De telefonistes zijn behulpzaam met het verstrekken van eerste benodigde informatie en verwijzen naar onze website. Wij hebben er gemak van, onze klanten krijgen altijd iemand aan de telefoon. Handig!

Bezoek website


Of Course

Ofcourse - Edwin Haring

Wij gebruiken Stipt op momenten dat ons kantoor, tijdelijk, niet bereikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege familieopstandigheden, bedrijfsuitjes.

We hebben voor Stipt gekozen vanwege hun professionaliteit en flexibiliteit. Het is fijn om via STIPT bereikbaar te blijven voor onze cliënten. STIPT komt haar afspraken stipt na.

Bezoek website


qw-ontslaghulp-logo

Ontslaghulp voor werkgevers - Linda Zwanenburg

Ons bedrijf groeide en groeide en de telefoontjes kwamen vaak op onhandige momenten binnen op mijn mobiel. Terwijl alle klanten onder het hele team verdeeld moesten worden. Daarom was het tijd voor professionalisering. We wilden dat onze klanten die vaak in paniek zijn wegens 'ontslag' goed opvangen worden en gerustgesteld worden. We kunnen vervolgens nu zelf bepalen welk teamlid de klant wanneer terug belt. We worden zo niet continu gestoord in onze werkzaamheden. We vonden het belangrijk dat de klant wel het gevoel heeft onze eigen receptioniste te spreken en dat dit contact prettig, warm en persoonlijk overkomt. Het is echt de perfecte oplossing voor ons en het afgenomen 085 nummer staat gewoon heel netjes. Ons tweede bedrijf is inmiddels ook aangemeld voor de telefoonservice van stipt.

Bezoek website


Zelf ervaren hoe goed wij zijn?

probeer het GRATIS uit ▸
Scroll naar boven