STIPT telefoondienst: wie zijn wij?

Al 27 jaar garandeert STIPT telefoondienst een kwalitatief hoogstaande telefoonafhandeling voor ondernemers en hun bedrijf.

Wij spreken uit ervaring

Uw telefoonverkeer is het visitekaartje van uw bedrijf. Kwaliteit leveren is daarom absoluut noodzakelijk om uw bedrijf te handhaven dan wel te laten groeien. Onze telefoondienst helpt u hierbij.

U kunt bij onze telefoondiensten terecht voor een zeer persoonlijke en professionele telefoonafhandeling. Wij werken met de nieuwste telefooncentrale en software maar vragen een ouderwetse instelling van onze telefonistes wat betreft de afhandeling van uw telefoonverkeer.

Onze telefonistes zijn uw medewerkers zodra zij uw telefoonverkeer afhandelen.
Zij doen dat vriendelijk, correct, zakelijk en heel belangrijk, met behoud van eigen persoonlijkheid. Dit komt een natuurlijke telefoonafhandeling in correct ABN ten goede. Daarnaast hebben ze voldoende initiatief om uw telefoonverkeer naar waarde in te schatten en u te zoeken of door te verbinden indien nodig.

Kortom, bij onze telefoondiensten bent u aan het juiste adres voor een professionele afhandeling van uw telefoonverkeer.